JätteFörFull, det är nog rätt ord ;-)

Nu var det ett tag sen jag satt och skrev här. Tänkte dock roa mej med det nu medans jag nattar min lilla tjej. Det kommer garanterat gå kanonsnabbt för hon är så trött.

Helgen som var så var det ju utgång. Helt underbart, dock några glas för mycket. Men det e smällar man får ta. Iaf innan jag kom in på compagniet var jag och vände 3 gånger i entrén. Vem fan kom på iden om att man kunde bli för full. Annat var det för tre år sen. Då kunde man till och med krypa upp för trapporna, få en stämpel och sen ramla in på dansgolvet för att ramla där ett x antal gånger. Fint det.. Festen började hemma hos Roger som hade avskedsfest för Kajsa. Därefter så bar det av till AD för lite mer fest och därefter fick det ju bli locken någon timme innan vakten tog sitt förnuft till fånga och faktiskt insåg att jag inte alls var så jätteförfull. Kul hade jag iaf där inne med. Träffade massa gamla känningar. Fia var med ute. Kan inte bli bättre. Fast nu är det bra på ett tag. Några veckor, två iaf ;-)

Idag har jag och Isolde passat Leah en liten stund medan Emma var och redovisade i skolan. Verkligen jätteroligt. Isolde blev så glad när Leah kom hon hade saknat henne mycket nu när Leah vart iväg hos pappa. När Emma kom hem så gick vi och handlade lite och sen grillade vi ute på gräsmattan. Helt underbart väder har det varit ute idag. Nu hoppas vi på fler såna här dagar de nästkommande veckorna innan jobb och dagis börjar.

Kvällen ska spenderas i fint sällskap, lite plugg ska med hinnas med och sen ska jag även dammsuga. Nu när jag har en ultra silence-dammsugare så kan jag dammsuga när Isolde hon ligger och sover. Helt underbart.

Imorgon ser jag fram emot en tripp till karlskrona. Isolde hon ska spendera lite egentid med sin faster och jag och Emma ska tatuera oss. KANON..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0