...

Med risk för att vara tjatig om bloggbyte så byter jag nu tillbaka till min gamla blogg. mammamadelene.bloggplatsen.se

Min examen..

Haft en helt underbar dag med vänner och familj, först var det avslutning här och sen var vi och fikade lite med emma och Leah. På kvällen så kom syster med familj, pappa och Frida med familj. En helt underbar examen helt enkelt mer kan jag inte önska.

Och nu är jag ju som sagt då undersköterska! Jag är faktiskt nöjd med vad jag kunnat åstadkomma trots att jag varit helt själv med Isolde :) Isolde hon gav mej en puss och en kram och sa Grattis mamma. Blir man lycklig eller vad då :D Älskade unge..

Dags och hoppa i säng och försöka vända tillbaka på dygnet igen nu när praktiken är klar och allt.

Fixar-dag..

Idag är vi lediga :) Helt underbart måste jag säga. Ska strax börja städa och tvätta här hemma. Men först hoppas jag på att få gå upp till Bennys och hämta ut det stora prinsesspaketet till lillan, där i finns både, jacka, handdukar, pennskrin och en handduk med spiderman till Filip i julklapp :) Underbart att ha så mycket fixat redan i julklappsväg. Alla julklappr till de vuxna är ju med klara.

Isolde hon hittade två påsar med bebiskläder i köket som fia kom med igår. Tänkte att jag skulle sortera ut vad jag skulle spara och sälja. Men Isolde tyckte att det var minsann fina kläder så dom skulle hon ha på sig, för tillfället har hon tryckt på sej en body i 68 och ett par byxor i 92 tror jag. Innan hade hon även ett par byxor i 68 och en tunika i 68. Söteunge. Hon hade även ett par strumpor i strl 17/18 max :)

Nu ska jag ta tag i hemmet, ikväll ska det vara skinande rent här :D

Min dotter..

Sitter och håller på att natta min älskade lilla prinsessa. En underbar stund som jag verkligen avskyr att missa de dagar jag brukar jobba natt. Men ikväll så ska hon sova hemma med morfar och då är det mammi som får den äran att natta snäckan. Går verkligen som en dans när hon ska sova i sin säng, så egentligen förstår jag inte varför jag ibland gr med mej när hon säger att hon vill sova i mammas säng. Kanske för att det är så mysigt att sova bredvid henne och känna hennes doft. Min dotter! Hon är så otroligt vacker och jag är så stolt över henne på alla sätt och vis.

Imorrn så kommer farmor och pappa för att hälsa på sitt barnbarn och dotter. Isolde hon väntar intensivt och idag när vi var ute med hunden ställde hon sig på trottoaren och sa att hon väntade på pappa och farmor, det tog ett tag innan jag lyckats förklara att hon minsann inte kunde stå där ute ända tills imorrn. Älskade underbara unge.

Jobba inatt då ja. Jag hoppas på att jag får sluta tidigare, men man ska aldrig ta något för givet men eftersom dom kommer vid 13 och Isolde är hemma känns det som nödvändigt för att jag ska orka med morgondagen. Just eftersom jag jobba imorrn natt med. Hade det inte vatt för det så hade jag ju inte behövt sova något alls.

Nu sover snäckan så nu ska jag göra iordning väskan och bara ta det lugnt tills jag börjar 21.

Trevlig helg alla =)

Ljuva höstdag..

Sitter och kollar på när min lilla prinsessa leker med grodan, kaninen, pippi och hunden. Dom ska sova och leka. Hon är så duktig min lilla tjej. Samtidigt så sjunger hon lite Nordman för dom. Dom verkar gilla läget ;)

Plugga idag, ja uppgiften måste in så att jag blir klar snart. Vi ska även hinna med en runda till skogen, antingen blir dte grillning eller så blir det vanlig fika. Men något ska vi göra idag i det höstiga vädret :D Helt underbart, jag älskar hösten, jag älskar kylan som kommer på hösten, den ljumna luften och de iskalla vindarna. Livet är verkligen underbart.

RSS 2.0