Lördag :)

Igår när jag raderade en massa meddelande på min gamla mail så hittade jag ett mail med Isoldes hjärtljud :) Oh va underbart och få höra dom igen. Det känns som det var igår hon låg i magen och jag väntade så mycket på henne. Idag är hon här och hon är världens vackraste dotter. Hon har en mamma som är så otroligt stolt över att få vara just denna underbara flickas mamma och hennes pappa känner precis likadant. Det känns ofattbart att vi faktiskt har varit föräldrar till denna tjejen som just nu sitter på tröskeln i balkongdörren iförd bara baddräkt och säger att det är så varmt och kollar ut på träden. Jag sitter här och tycker minsann att det är ganska så småruggigt.


Tänkte jag skulle lägga in lite bilder på mina nya blomkrukor, blommor, gardiner och min nya hylla :) Det blir bara bättre och bättre vill jag lova..



Så fint =)



Syns väldigt dåligt men gardinerna är lila :) Vad fåtöljen står så för och vad pottan gör där inne är ett mysterium som bara min dotter vet svaret på.



Nya hyllan :D



Igår när vi åt kvällsmat :)



Isolde med sin nya fina prinsesshanduk :)


Nu ska jag försöka planera upp denna dagen så att det blir lite skoj med :)

Shoppingtur :)

Har varit i skolan idag, skönt att göra något på dagarna igen efter några dagars sängliggande. Kände mig så pigg med att vi handlade på vägen hem och när vi var på City-Gross så såg jag såna otroligt fina lila krukor och jag kände att dom verkligen skulle passa in i mitt tv-rum tyvärr kunde jag inte köpa dom men när vi väl kommit hem och lastat av varorna så cyklade vi med Emma och Leah ner till jysk där vi inhandlade en prinsessfilt och ett prinsessbadlakan till min älskade dotter. Till mig själv blev det ett nytt påslakanset, två extra örngott och ett underlakan :) Efter Jysk kunde jag absolut inte hålla mig längre så vidare till City-Gross och inhandlade dom fina krukorna. Isolde tyckte med att dom var jättefina så det var ett bra köp tycker jag även om dom faktiskt kostade en del. Men det e ju en engångssumma om nu katten inte slår ner dom vill säga. Han gjorde ju det efter vår lilla tripp till Saleboda, tyckte väl inte alls att det va skoj och vara hemma själv. Stackaren..

Nu ska jag natta min prinsessa sen ska jag plocka undan här då vi gick hem en runda till emma och leah istället när vi väntade på att tvätten skulle bli klar :)

Onsdag..

Ny dag och inte tusan mår jag ett dugg bättre, snarare sämre. Ena sekunden fryser jag och andra sekunden svettas jag som en jag vet inte alls vad. Isolde hon är jättesnäll idag med, hon leker tyst och fint och kommer och pratar med mig ibland. Har inte vatt uppe för mycket idag mer än att fixat frukost mellanmål och nu middag. Var iofs nere och stoppade in en maskin tvätt innan med. :) Skönt med frisk luft..

Skola imorrn men jag vet inte alls, får se hur jag känner mej senare efter en dusch och så. Helst vill jag inte missa något men vad gör man. Ikväll ska jag försöka plugga lite med. Igår blev det inget med det ialla fall. Dumt!

Kan inte sova :(

Jag kan verkligen inte sova, en kombination av förkylning och för mycket tankar (gjorde jag rätt!?) är inte vad jag pallar med för tillfället. På toppen av allt har jag fortfarande en vansinnig huvudvärk som inte alls vill ge med sig. Idag kanske det är läge att ta en alvedon!? Tur att jag är ledig imorrn..

Nu ska jag ta en värktablett lägga mig i sängen och hoppas på lite sömn så Isolde slipper ha en zombie till mamma när hon vaknar.

Mammas älskade underbara prinsessa <3

Glasspaus!

Jag tar mej en välbehövlig paus från att vara sjuk, Även om det nu inte går att pausa från att vara sjuk. Isolde kom så försiktigt innan och frågade om vi kunde gå och köpa glass. Självklart kunde vi det, jag behövde ändå köpa mjölk och sen kände även jag att jag skulle behöva svalka av min kropp med en glass. Och samtidigt fick vi även lite friskluft. Perfekt.

Allt tar sån tid när man är sjuk, det enda jag har hunnit med idag är att laga lunch och diska. Måste plocka undan här med och skulle verkligen behöva dammsuga känner jag. Men det får nog vänta tills imorrn. Idag står det massa vila på schemat ska försöka plugga lite med eller om det får vänta tills helgen. Känns ganska så meningslöst att ens försöka plugga när man är så tung i huvudet som man faktiskt är.

Nähä nu ska jag plocka lite här hemma så jag kan vila med gott samvete sen..

MVG :D

Fick ett mail av min lärare i palliativ vård där hon skrev att jag fått MVG oh helt underbart det hade jag inte förväntat mej med tanke på att jag faktiskt slarvade lite med min sommarkurs, Men tydligen så gjorde jag inte det. På provet hade jag med MVG vilket måste tyda på att jag faktiskt lärt mig något med ;) Det var verkligen en intressant kurs som jag rekommenderar alla att läsa och faktum är att jag tycker den borde ingå i denna utbildning. Vi jobbar med människor så nära döden och det är viktigt att vi har god kunskap om detta.

Min älskade dotter är så duktig hon låter mig vila, hon leker så fint och kommer ibland för att prata lite. Nu vill hon ha mer melon :) Självklart ska hon få det, ska börja tänka på lite lunch med och sen ska jag plocka undan här för trots att man är sjuk så försvinner inte stöket.

Här var det sjukt..

Usch, här är det sjukt idag. Lilla Isolde hon är frisk det är mer mej det har drabbat. Har sån otrolig huvudvärk och nu börjar jag känna mej febrig, halsen känner jag av och likaså att näsan kommer börja rinna snart. Förjäkligt är vad det är. Kan egentligen inte vara hemma från skolan läser ju en stor kurs teori på bara fyra veckor och sen är det praktik som gäller. Men sen å andra sidan kan jag inte sitta i skolan och kunna koncentrera mig en hel dag om jag är sjuk. Nej vila och mys med min lilla dotter är precis vad jag behöver idag. Och så ska det bli med. Har precis mailat lärarna och gett min prinsessa lite frukost så nu ska jag krypa ner igen och hoppas att jag mår bättre sen så jag kan gå ut en liten runda.

Födelsedagsfirande :)

Dagarna bara rusar förbi, hinner knappt tänka ens en gång. Skolan har dragit igång igen, jobbet på solrosen är över :( Saknar det otroligt mycket faktiskt. Ville inte att sista dagen skulle ta slut. Men samtidigt vilken underbar känsla att trivas så pass på ett jobb att man faktiskt har en klup i magen för att man ska behöva gå hem när man ändå visste att det bara var tillfälligt. OM jag bor kvar nästa sommar så ska jag va där igen :) Är redan lovad nästa år med så.

Mycket nytt har hänt, jag har fyllt år :) Blev inte riktigt som det var sagt från början, men jag firade lite på lördagen med Bobby, Isolde, Malin, Stefan, Syster och Lillebror. Underbart skoj var det. Utgång var planerad men nej så blev det inte, vi stannade hemma istället och nu såhär i efterhand när man faktiskt har ont på var och vartannat ställe på kroppen så var väl det ganska tur att vi inte kom ut.

Jag och Isolde kommer inom en snar framtid att förflytta på oss, om det blir inom kommunen eller om det blir långväga får vi se. Men planen lutar åt en genial lösning och alla kommer bli nöjda :) Mest Isolde och vad gör då allt annat? Absolut ingenting. Så jag kollar utbildningar, kollar efter bostad och njuter för fullt över att vår framtid ser ljuvlig ut.

Ont i huvudet idag, tror minsann jag håller på att bli förkylld, men så länge jag slipper svininfluensan är jag nöjd..

Livet leker och jag gillar det!

Isoldes två-årskalas och kvällen i bilder..

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från Isoldes 2-årskalas :) Det var jättefint och på kvällen kom Malin, Stefan och Tim. Vi drack lite öl och spelade kubb. Finfint.. Var dock lite segt på söndagen när vi skulle ha barnkalas, Bobby och jag fast det gick med bra. :D



Isolde med faster Helena..



Kusinen Filip, Jonas och morfar



Moster Fia



Tant-Sarah och Tant-Jennipher



Tant-Filippa



Pappa-Bobby



Farmor och Leif, Inte nog med det dom är nygifta med ;)



Isolde äter tårta



Filip äter tårta



Isoldes barbietårta..



När gästerna gått hem var det dags att öppna resterande paket som mamma och pappa köpt till sitt lilla födelsedagsbarn :) Blev grejer så att hon kunde måla en tavla som numera pryder min vardagsrumsvägg.



Isolde och pappa



Tim och Stefan



Isolde



Faster-Malin



Mamma-Madde :)



Mys med min vackra dotter =)



Bobby och Stefan, galet snygga ju ;)



Ingen sovmorgon här inte..

Min enda lediga dag på hela veckan och jag sitter redan uppe. Borde sova och njuta av att jag faktiskt fick en helgdag. Isolde vill inte sova och därav kan inte jag heller. Försöker dock få henne att gå med på en liten sovstund till. Men utan framgång. Hon är nöjd med Larz Kristerz i högtalarna och barnprgrammen på tvn. Underbara unge..

Pluggning står på schemat idag. Heeela dagen faktiskt. Ska se om vi hinner ut en liten sväng med. Äta lite glass eller något. Isolde hon är ju värsta glassmonstret :D

Massa jobb :)

Dagarna rullar fortfarande på i samma spår som dom gjort den senaste tiden. Jobb, jobb och åter jobb. Min sista dag på mitt vikariat var egentligen igår, Men jag har jobbat idag, jag ska jobba på söndag och måndag. Finfina pengar detta vill jag lova. Hade sista dagen på plan 3 idag, fy jag ville verkligen inte att dagen skulle ta slut. Jag ville så gärna att det skulle finnas en morgondag med. Men något possitivt är ju att chefen ville ha tillbaka samma gäng till planet nästa år så vi fick fylla i en ansökan redan nu. Så om inget annat händer så kommer jag tillbaka nästa sommar. En liten tröst iaf, klen men ändå. Nu dessa två dagarna är det plan två som gäller. Inte lika underbart som på trean men det går det med.

Nattar lillan nu, sen ska jag ringa en snabbis till Frida och därefter står det städ och plugg på schemat. Vill ha det rent och fint här hemma nu när det är helg. Inte för jag märker av det så värst mycket men..

Tack för idag, hunden är bra!

Isoldes 2-årsdag i bilder :)

Här kommer bilderna från Isoldes 2-årsdag. Älskade underbara prinsessan.


Redo för en dag med massa födelsedagsfirande..






På morgonen. En söt prinsessa på sin nya cykel..



Väntar på bussen för att åka till BVC innan vi ska med tåget..



På tåget :)



Leka på lekplatsen i väntan på pappa :)



Ännu mer lekande :)



Och så en liten tupplur :)



Isolde och pappa :)



Och nu, bilder på vardagsrummet efter att det är omgjort :) Har köpt nytt bord, ny tv-bänk, nya hyllor och en fåtölj :)
Jag är så nöjd och trivs mycket mer eftersom detta är mer jag :)






Tack..

Isolde tackar även för alla gratulationer och för alla tankar hon fått idag :)


Isoldes två-årsdag <3

Vi har haft en kanonmysig dag :) Först så öppnade Isolde lite paket innan det var dags för BVC. Väl där fick jag veta att min lilla flicka inte är så liten längre, hela 90 cm lång och 15 kg tung är hon. Så söt. Hon följer sin kurva perfekt och har gjort hela tiden. Vikten är perfekt i förhållande till längden och hennes individuella kurva. Efter BVC så hade vi lite picnic i gräset och sen tog vi tåget till Karlskrona för att möta upp pappan, vi åt på rsturang och firade vår underbara dotter. En perfekt dag och jag är säker på att Isolde är helnöjd. Vad mer kan behövas än mys med både mamma och pappa när det är hennes egna dag! Nu ligger födelsedagsbarnet och sover så gott och jag ska med krypa ner för att få lite sömn. Imorgon vankas jobb och dagis.

Bilder från dagen kommer imorgon eller något..

Grattis min älskade fina dotter på din tvåårsdag :D

2 år idag!

Tiden går otroligt snabbt. Inatt var det två år sen min lilla älskade vackra Isolde tittade ut i denna värld. Hon var så otroligt vacker min lilla prinsessa. Och hon var så lik sin pappa. Det är hon nu med men när dom var bebisar så kunde man absolut inte se skillnad på dom. Fina dom <3 När klockan slog 02,33 så var det jag som var inne i det fina prinsessrummet och gav min lilla tjej en födelsedagspuss. Hon vaknade inte men jag vet iaf om att jag gjorde detta. Jag gjorde likadant förra året och kommer att göra så tills dagen hon flyttar hemifrån. Min vackra dotter.


Jag är så stolt över att få kalla Isolde för min dotter. Hon är så underbar och trots att hon är så liten så har hon redan lärt sig att man ska vara empatisk mot andra människor. Det blir lite födelsedags firande idag med :D Först blir det hemmamys, sen ska vi till BVC och väga och mäta henne. Därefter så bär det av med tåget ill Karlskrona för att pappan med ska kunna vara med och födelsedagsmysa. Isolde tjatar redan om att åka tåg till pappa. Underbara unge.


Grattis finaste Isolde <3




Här är hon min lilla tjej, nästan helt ny i denna världen bara några timmar gammal <3



Och nu 2 år senare är hon fortfarande lika vacker, fortfarande lik sin fina pappa och fortfarande min underbara dotter. Mamma älskar dig Isolde <3

 

RSS 2.0