Gudmor :D

Jag ska bli gudmor :)
Min kära Bejbi och hennes Peter ska få en liten bebis till och jag har fått den fina frågan om jag vill vara Gudmor.
Jag är såå glad och jag önskar er all lycka..

Ledig dag :)

Hann med nästan allt jag skulle idag, tvätten fick dock vänta men det e inte mycket tvätt vi har så det är helt okej, Får tvätta på lördag istället när jag slutat jobba. Har spenderat större delen av dagen inne i stan. Köpte lillans presenter :). Hon skulle bara få en liten till eftersom jag precis gjort hennes prinsessrum men det slutade med en hel drös som vanligt. Det blev 3 par byxor, 2 tröjor, 1 omålad canvastavla, penslar och färger till det, sen fick hon en bok och ett par nya barbieskor. Skorna skulle hon ha direkt och det var helt okej. Men jag tror att hon kommer bli lika nöjd för det när hon öppnar alla sina inte mindre än 6 paket på måndag när hon vaknar. Jag har ju en ledig dag då så då vankas det mamma-dottermys hela dagen lång och förhoppnings en tripp till Karlskrona på em så pappa med kan vara med och fira sin dotter lite med.

Frida, Peter och Oliver joinade oss på stan, vi åt på siesta, kollade lite mer i affärerna och sen så tog vi oss en tripp till coop och handlade. Kanondag verkligen. Bra sällskap, ja en lyckad dag helt enkelt. Städade när jag kom hem. Inte en dag för tidigt vill jag lova. Men det är ju så när man både jobbar och pluggar. Nu är det helgfint här iaf trots att vi inte kommer spendera mycket av helgen hemma. Isolde får iaf en heldag på söndag hemma med pappa medans mamma är på jobbet. Hon trivs, så det gör jag med.

Funderar på om jag ska raffsa ihop ännu en uppgift eller om jag minsann ska gå och lägga mig? Jag ska iaf påbörja en för innan läggdags.

Nu minsann nu fyller snart kin tjej 2 år. Bara 3 dagar kvar, jisses. Tänk att jag har varit mamma i snart 2 hela år. Det är ofattbart att jag välsignats med denna underbara lilla varelser och att jag har rätten att kalla henne min dotter gör mig så stolt.

Ibland har man tur..

Dag två av sex denna veckan är avklarad. :) Nu är det bara imorrn med sen är jag vi lediga på torsdag, då ska vi ha en mysdag bara jag och Isolde. Och imorrn ska minsann Isolde ha en mysdag med Frida eller ja kväll. Det kommer alldeles säkert att bli finfint. Snäckan ligger nu för att sova och när hon har somnat ska jag sätta mej och plugga. Städandet får vänta tills imorrn när jag ändå inte börjar förän halv två. Får bara se till att komma upp i tid och för att detta ska gå så tänker jag lägga mej i någorlunda vettig tid ikväll. En uppgift ska göras iaf.

Mammas bil hade gåt sönder så det blir ingen mormor-Isolde helg istället ska snäckan vara på dagis och med pappsen sin. Behöver jag säga att hon längtar till det sistnämnda hon blev verkligen jätteglad när jag sa till henne att dom två skulle mysa i helgen. Vill inte missa en enda dag av detta vikariatet, dels för pengarna men även för omdömet. Vill jätte-gärna komma tillbaka när skolan är slut och nästa sommar med för den delen om jag inte fått ngt jobb tills det. Men man vet ju hur det är inom kommunen där får man minsann gå och traggla som timvikarie en bra tid innan man kan bli fastanställd. Men med ett körkort sen med så kan det gå snabbt då man inte är så begränsad.

Nu ska jag kolla runt lite, sen lite mat i magen innan pluggandet tar fart..

Söndag..

Helgen är snart slut och Isolde hon har varit och myst med sin pappa. Nu är hon äntligen hemma igen och ligger för att sova. När dom anlände här hade jag satt in en potatisgratäng i ugnen, i kylen stog marinerade fläskkotletter och väntade på att få stekas och till detta hade vi sallad och rödvinssås :) En riktig söndagslyxmiddag. Isolde hon har träffat en massa i helgen nu, både farmor, farfar och gammelmormor. Jag kan tänka mig att hon har njutit.

Jag har planerat att vi ska ta Isolde och gå och kolla på Larz Kristerz nästa gång dom spelar här i närheten, vi ska även gå och kolla på Nordman en gång till så fort han har en spelning i närheten.

Jag var ute igår :) Kanonkul var det, förfesten var dock toligast, hade lika gärna kunnat stanna hemma istället. Imorgon är det jobb igen och det är även då min sexdagarsvecka börjar. Jag jobbar nämligen 6 av 7 dagar nästa vecka. Är ledig på torsdag, That´s it! Fan va drygt det kommer bli, har bara jobbat 4 dagar som max hittills ju. Men det blir fina pengar av det, vilket kommer resultera i ett körkort för fröken Madelene. Lovely.







Tack för idag helgen var bra..

bilder..










Östersjöhelgen..

Östersjö är över och det var minsann inte mycket jag gästade festivalen. På fredagen var jag inne en stund med Isolde :) Isolde åkte Karusell med Leo, hoppade lite i hoppborgen (ytterst lite då hon var rädd för den) Sen dansade hon loss på torget. Vilket mys. På lördagen var det dags för mammas kväll på staden, den varade i två timmar sen stack jag hem hit och joinade Isoldes pappa ist, anders kom med typ vid 4-halv 5, snacka om galen natt. Ingen sömn och hur kul som helst. Vad vi skulle på festivalen och göra, frågade oss både jag och fia då det enda vi gjorde var åka en karusell, köpa en öl, möta jonas och jens sen köpte jag blannevann och begav mig mot taxihållplatsen. Fridhem nästa. Mobiler grillades, mobiler glömdes i andras händer, tvättkorgsdelar flög. Ja mer behöver jag inte säga.. Eller jo vissa sov med dockor ;) Anders

Idag har jag jobbat, efter det så tog jag och min prinsessa oss en cykeltur till jysk och citygross. Hittade en fin tv-bänk som jag var sugen på.. Ska fundera tills imorrn. Nu ska jag nog plocka undan här lite sen kommer emma förbi en runda när hon jobbat klart om jag fortfarande är vaken..

Jobb..

Snabbt inlägg innan sängen kallar.. Första kvällen på jobbet idag, det gick kanon även om jag bara gick jämte och gjorde lite lättare jobb så sa jag samtidigt till att såhär vill jag inte ha det dom tre nästkommande introduktionsdagarna, Självklart uppskattades det av de som jobbade idag så imorrn jobbar jag som vanligt eller iaf mer än idag. Vårdtagarna var underbara och jag fick träffa människan som jag ska vara kontaktperson till under sommaren. Det är liknande en vanlig avdelning eller vad man ska säga bara det att detta verkar så mycket underbarare. Dessa vårdtagarna är ju med mycket mer trots att dom har demens. Trodde aldrig jag skulle säga det men imorrn längtar jag till. Trots det kommer jag sakna min prinsessa oerhört, nattade ju inte henne idag det gjorde hennes morfar som btw gjorde ett kanonjobb =) Tur pappa finns. Innan dess var hon ju hos emma och leah.

Sedär ja :) Nu vet jag..

Isolde och Leah :)

Här hemma är det full rulle. Vi har Leah idag medans Emma jobbar dag. =) När jag sen går på kl.16 möts vi upp utanför solrosen och då tar Emma över. Isoldes morfar kommer sen för att sitta med Isolde tills jag kommer hem från jobbet. Va trisst att inte kunna natta min lilla prinsessa själv och jag är glad över att det inte är många kvällar det blir såhär nu i sommar. Hitills har vi hunnit med mycket idag jag och tjejerna. Vi har ätit frukost och gjort oss iordning, jag har diskat och sen har vi varit ute och lekt en stund med. Snart ska jag påbörja maten. Makaroner och korv står visst på matsedeln idag då barnen så gärna ville ha det.



Visst är dom fina med matchande kläder på sig. Båda har gröna harem-byxor och en blå tröja :) Så söta tjejer, verkligen.
Det blir mer Leah-passning nu i veckan både imorgon och på torsdag.

Nu blir det lite plugg tänkte jag (om orken infinner sig) och sen lite middag innan jobb. Hoppas på trevlig personal och trevliga vårdtagare. Det kommer säkert att gå jättebra :)

Så kan det va..

Mitt nya favoritutryck är "Det blir så ibland, det finns inget att göra åt att" Men när det en gång har funnits det då? Hur gör man då? Är det bara att vänta och se eller ska man fortsätta som om inget har hänt.

Idag har jag och min lilla snäcka haft en mysdag i vanlig ordning, Har inte blivit något pluggande alls idag, har ingen ork eller lust. Men ikväll får det bära eller brista, en uppgift måste iväg snarast för att jag ska få någon ro i kroppen. Imorgon börjar ju även jobbet på allvar. Lite nervös är jag allt men samtidigt ska det bli otroligt skoj :) En demensavdelning har jag ju aldrig varit på så det ska bli spännande att se hur vårdtagarna är. Börjar lite lätt med en kväll 16-21 helt lagom i min smak på onsdag jobbar jag 7-13 och torsdag 16-21 och fredag 7-13 lovely. På lördag blir det festivalpartaj för min del. Festen äger rum hemma hos Jenny och sen bär det av vidare ut på stan. Tänkte att jag och jonas skulle åka lite karusell, det är aldrig fel.

Nu väntar jag bara på att min lilla snäcka ska somna så att jag sen kan hoppa in i en dusch och plugga..
Jag längtar sååå tills skolan är slut nu..

Vackraste Isolde..

Här kommer lite nya bilder på min vackraste prinsessa :)






Mysdag med min sessa..

Jag är faktiskt glad över att det regnar idag, för då har man en anledning att vara inne och kunna fokusera sig på skolarbetet för en gångs skull. Jag har bestämt att jag och min lilla tjej ska ha världens mysdag. Vi behöver detta efter att inte fått vara själva på hur länge som helst. Isolde visar det tydligt med genom att se konstant ledsen ut när någon är och hälsar på. Så idag är denna dagen för mig och henne. Bara vi två. Snart ska vi gå till livset och inhandla en bytta smör, så vi kan äta lite frukost.

Kort och gott, på schemat idag står alltså
-MYS MED ISOLDE
-Plugga
-Plocka

Imorgon hoppas vi på sol igen så att vi kan ta en underbar cykeltur eller att vi bara kan vara ute en stund. En cykeltur blir det nog idag med. Lite frisk luft måste vi ha för att orka med en dag inne i lägenheten.

Tror vi tar cyklen och handlar ist. Ja så får det bli. På återseende..

Jobb..

Det gick faktiskt relaivt lätt att gå upp idag iaf, satte klockan på 5,15 och kom upp vid 5.55. Kan tyckas ynkligt av vissa men minsann och då jag har inte gått upp så tidigt på gud vet när och inte kunde jag sova igår heller. Tror jag slog ihop ögonen runt 1 och då ljuger jag inte. Stängde allt vid halv tolv då jag legat och läst vidare i den "ännu opublicerade" självbiografin om en man som jag lärde känna för lite mer än ett drygt år sen nu. Mycket spännande. Om jag inte läser hela boken och även om jag gör det så kommer den att pryda min bokhylla så fort den är färdigredigerad och utgiven. Så är det..

Jobbet gick med lätt. Underbart att vara tillbaka hos (nästan) alla mina gamla. Visst var det inte likadant som när jag lämnade stället i oktober 08 och en viss sorg infann sej när min absoluta favorit gått bort men det är så det är och det finns ju inget att göra åt det. Det hade kommit nya, för vissa var läget oförändrat och för andra inte. Sorgligt. Synd bara att det var en dag och inte fler. Dagen blev ju så mycket lättare med när jag jobbade med Ems. Min Ems. Vi är ett team som inte är utav denna värld. Och hör och häpna, vi skötte oss galant. Gick sida vid sida hela dagen och inte ett spel vi fick. Det kom senare sen. Härligt..

När jag kom hem så kom Jenny, Leo och Moa och hälsade på. Alltid lika trevligt. Leo och Isolde har blivit riktigt bra kompisar nu på sista tiden. Har även försökt ringa min fritson ikväll ville ju säga hur duktig hennes Oliver (bebis som Isolde envisas om att han är) faktiskt är som redan kan gå. Tant-Madde kan inte bli mer än stolt.





Galet kul har dom ihop. Isolde och Oliver.. Sötisar.

Fullspäckat schema och jobb..

Jag och min lilla dotter har verkligen haft ett fulltupp-schema nu senaste tiden. Vi har lekt en massa. Både själva och så har Isolde haft kompisar på besök. Igår hade vi en heldag med Jenny, Leo och Moa. Olivia och Filip var med me på dagen innan det var dags att åka hem efter att dom sovit över här. Fullt upp med andra ord. När dom åkt hem gick jag Isolde, Jenny, Leo och Moa in lagade middag och efter middagen var det dags att sy gardiner till Leos rum i det nya huset. Skoj..

På kvällen kom Emma och vi pluggade :) Alltid skoj med beslk från min fru. Idag har vi däremot haft en relativt lugn dag. Jag har haft storstädning och tvättat och sen myst en massa med Isolde, vi började med att ta sovmorgon till 11.30 Underbart. Isolde ska även sova hos mamma inatt då vi inte får spendera hela dagen ihop imorrn. Hon ska på dagis och jag ska jobba. Ska bli skoj att få lite rutiner och prova på nu innan allvaret börjar nästa vecka. Helgen blir mys. Isolde skulle egentligen till sin pappa men jag fick ha henne hemma :D Vill inte vara ifrån henne för många helger i rad. Han är så snäll han, Isoldes pappa <3



Mammas snäcka <3

Isoldes "dessa-rum"

Här hemma så är det fortfarande full igång med omändringen. Igår så sydde jag nya gardiner, två stolsdynor och en duk till Isoldes rum. Allt i samma matchande prinsesstyg. Idag när Isolde vakande så frågade jag henne om hon hade ett fint rum. Jaa, fint dessarum (prinsessarum) Hon är verkligen så underbar min lilla älskade dotter.





Förövirgt har vi haft en helt underbar dag med massa mys. vi cyklade till coop och handlade lite. Och runt fem-tiden kom Isoldes kusiner för att sova över. Som vanligt så lekte Isolde och Filip helt perfekt och lilla stackars Olivia försöker hänga med för att med delta i leken. Men Filip vill ju minsann leka själv med Isolde och min prinsessa är inte sen med att haka på hans ide :-D

Nu sover de två små och Filip han ligger och lyssnar på sin nya sago-cd med Pippi Långstrump.

Jag ska plugga lite innan jag går och lägger mej sen ska jag fortsätta att planera Isoldes kalas som faktiskt ska inträffa om ganska precis en månad nu. Hon ska även ha barnkalas. (Behöver jag säga att det ska vara prinsesstema?!)

Imorgon blir det lek med Jenny, Leo och Moa. Hoppas det blir fint väder så att alla barnen kan bada och leka i poolen.

Nu, försöka lägga Filip sen väntar en massa plugg :-( Inte lockande för fem öre kan jag säga.

Lördagen var lyckad, i följd av en mysig söndagmorgon ;-)

Ljuva morgon..

Eller inte. Vaknar av att min lilla prinsessa har kladdat ner sej totalt med en tuschpenna, hon har ritat på min vägg. Jag blir lite smått galen, på min vägg med. Vet någon hur man kan få bort tusch från tapet?

Idag ska vi hem till syster min och bada i poolen. Så skoj, hoppas att det blir fint väder hela dagen :)
Igår spenderade vi dagen i Kollevik med Emma och Leah, härligt var det minsann.

Prinsessans nya rum :D

Jag är verkligen helnöjd :) så fint. dock blev det vit byrå och vit hylla ist för rosa men det e helt okej :D











Och så har jag gjort om tvrummet lite så ni får se lite bilder på det med ;)










RSS 2.0